NaturaMed Pharmaceuticals: Ocenění naší společenské odpovědnosti a přínosu k udržitelnému rozvoji

NaturaMed Pharmaceuticals: Ocenění naší společenské odpovědnosti a přínosu k udržitelnému rozvoji

Zdroj: Deník


V pondělí 4. prosince 2023 byl pro nás v NaturaMed Pharmaceuticals významným dnem. V sále Zastupitelstva Jihočeského kraje jsme byli oceněni na vyhlášení čtvrtého ročníku Ceny hejtmana za společenskou odpovědnost za rok 2022. Toto prestižní ocenění je udělováno firmám a neziskovým organizacím, které mají pozitivní dopad na ekonomiku, společnost a životní prostředí.


V kategorii „Malé organizace s 50 a méně zaměstnanci, jejichž hlavní náplň činnosti je podnikání“, jsme s hrdostí získali druhé místo. Toto ocenění je potvrzením našeho závazku ke společenské odpovědnosti a udržitelnému rozvoji.

V NaturaMed Pharmaceuticals se zaměřujeme nejen na ekologické aspekty našeho podnikání, ale také na sociální a ekonomickou dimenzi. Naše úsilí v oblasti udržitelnosti, odpovědného podnikání a ohleduplnosti k zaměstnancům a okolí je v souladu s rostoucím trendem udržitelného a zodpovědného chování.


Jsme hrdí na to, že naše práce v oblasti zdravotní péče a přístup ke komunitě a zaměstnancům byly uznány. Ocenění od Jihočeského kraje je pro nás nejen potvrzením našeho neustálého úsilí přispívat ke zlepšení života v regionu, ale také inspirací pro další organizace.


Jako oceněná organizace si uvědomujeme, že máme nejen zodpovědnost, ale i příležitost být vzorem pro další podniky v oblasti společenské odpovědnosti a udržitelného rozvoje. Náš úspěch na Ceně hejtmana Jihočeského kraje za společenskou odpovědnost za rok 2022 je jasným důkazem našeho závazku ke kvalitě, excelenci a společensky odpovědnému chování.


Náš příběh v NaturaMed Pharmaceuticals ukazuje, že i malé organizace mohou mít velký dopad na své komunity a okolí. Jsme inspirací pro všechny, kteří chtějí podnikat s ohledem na ekonomické, sociální a environmentální aspekty. To, že jsme byli oceněni, je připomínkou významu společenské odpovědnosti a jejího rostoucího vlivu na naši podnikovou kulturu a strategii.

On-line poradna
MUDr. Tomáš Vymazal
Doc. MUDr. Tomáš Vymazal, Ph.D., MHA
Přednosta KARIM 2. LF UK a FN Motol

Chcete se zeptat na naše doplňky stravy a jejich užívání, zeptejte se v online poradně našich odborníků z pohodlí domova.

On-line poradna