Žádní bezejmenní recenzenti – jste to VY!

Žádní bezejmenní recenzenti – jste to VY!

3 minuty čtení 1951

Napříč internetem existuje spoustu webů, e-shopů a prodejců. Spousta z nich, ať už nabízí cokoliv, má dokonalé webové stránky, kde nechybí sekce s hodnocením spokojených zákazníků. Když jsem se ale na určitých stránkách začetla pozorně, nestačila jsem žasnout. Recenze od deseti zákazníků, ale ani jeden neměl příjmení nebo fotografii. A všechny tyto recenze byly prokazatelně psány jediným člověkem. Proč?

Slyšeli jsme, že je to super

Tohle funguje vlastně již po staletí. Drtivá většina zákazníků si pořizuje produkt na doporučení jiného zákazníka. Recenze a hodnocení jsou pomyslnou známkou úspěšnosti každého produktu a jsou rozhodující pro úspěšné fungování každé firmy. Možná právě proto má mnoho z nich pocit, že na svých stránkách musí mít xy pozitivních recenzí. Jenže co se stane, když produkt není až tak skvělý a recenze prostě nepřicházejí? V podstatě nic. Stačí pár minut a libovolný počet nadšených recenzentů je na světě.

Jsme velmi vděčni za to, že se v naší firmě k těmto praktikám nemusíme uchylovat. Jsme vděčni za to, že naši zákazníci jsou opravdoví, mají tvář a svůj názor nám sdělují skutečně oni sami a za sebe. Jsme vděčni za to, že jste to Vy a že Vás, našich zákazníků, je více než 2 miliony!

Ptejte se!

Vůbec nejlepším způsobem, jak se přesvědčit, zda to, co si chci pořídit, je opravdu kvalitní produkt, je zeptat se. Zeptejte se vašich známých, sousedů nebo někoho z rodiny. Produkty naší firmy se drží již pěknou řádku let na vrcholu, a proto nepochybujeme, že někdo z vašeho okolí bude nějaký náš produkt znát.

Když jsem začala pracovat pro Naturamed, zmínila jsem se o tom po telefonu svojí babičce. Moc mě překvapilo, že babička firmu nejen zná, ale již spoustu let užívá naše doplňky stravy. Nutno dodat, že babička žije stovky kilometrů daleko. Ano, až takový dosah může kvalitní a poctivý produkt mít. Věřím, že minimálně jeden člen Vaší rodiny Naturamed zná, či jej dokonce užívá.

A komu jinému můžete věřit více, než vlastní rodině? Recenzentům bez tváře a beze jména určitě ne. Naturamed jste Vy, Vaše rodina, přátelé a sousedi. A právě Vy spolu s námi děláte značku Naturamed tak silnou a kvalitní. Ani babičku nenapadlo podělit se se svou pozitivní zkušeností. My všichni jsme zvyklí si spíše jen stěžovat. Ale když se nám něco líbí, šetříme, nebo si to necháme jen sami pro sebe…

Když se Vám něco líbí, řekněte to. To neplatí jen o nás. Říkejte všem kolem sebe o dobrých věcech, které se Vám dějí. Mluvte o hezkých věcech a uvidíte, že i Váš život se najednou prozáří. A co se týče NaturaMedu, podělte se o tajemství svého zdravého ducha a těla. Dopřejte i ostatním pocit, že dokážou všechno!

 

Přidat komentář

Sdílet

Mohlo by vás zajímat

Online poradna
MUDr. Tomáš Vymazal
prof. MUDr. Tomáš Vymazal, Ph.D., MHA
Přednosta KARIM 2. LF UK a FN Motol

Chcete se zeptat na naše doplňky stravy a jejich užívání, zeptejte se v online poradně našich odborníků z pohodlí domova.

Online poradna