Světový týden kostí a kloubů se blíží. Co to může znamenat pro vás?

Světový týden kostí a kloubů se blíží. Co to může znamenat pro vás?

2 minuty čtení 1148
Autor: Lenka Zajíčková

V říjnu začíná celosvětová akce, která pomáhá jak pacientům s onemocněním pohybového aparátu, tak se snaží přinášet prevenci. Světový týden kostí a kloubů je tedy obdobím, ze kterého může těžit úplně každý. Víte jak?

OSN a Světová zdravotnická organizace spojily síly

Týden, během kterého se šíří povědomí o zdraví pohybového aparátu o něco víc než jindy, je tu každý rok. Během něj však probíhá i pár konkrétních dnů, které jsou zaměřeny na jedno téma. Je to např. Světový den zdravé páteře, Světový den úrazů, nebo jsou to dny orientované na určité onemocnění. My jsme se rozhodli věnovat se pohybovému aparátu po celý podzim. A víte proč? 

Některé tělesné problémy se týkají úzké skupiny lidí, jenže pohybový aparát se dříve či později opotřebí u každého z nás. A proto vznikla iniciativa Světový týden kostí a kloubů – aby se k co nejvíce lidem dostaly užitečné informace, které jim k něčemu budou. 

TIP: na konci článku se dozvíte, jak je možné vyzkoušet nativní kolagen zdarma.

Co všechno tedy můžete absolvovat a kde se inspirovat?

  1. Jednotlivá zdravotní zařízení pořádají vlastní akce a osvětové a preventivní programy. Hledejte proto např. v nemocnici blízko svého bydliště.
  2. Odborníci plánují řadu přednášek, nejen na školách a nejen pro své kolegy. Jestliže se chcete vzdělat, přihlaste se na nějaký seminář. Pro lékaře jsou zpravidla placené, pro veřejnost však zdarma.
  3. Je to ideální příležitost navštívit preventivní vyšetření hustoty kostí. To sice není běžně zdarma, ale u mnoha lidí je plně hrazeno pojišťovnou, nebo se na něj přispívá v rámci klientských benefitů. Prvním krokem je oslovení praktického lékaře. 
  4. A jestliže pro svůj pohybový aparát chcete něco udělat, ale vůbec netušíte, kde začít, přečtěte si třeba naše starší články, kde se dozvíte, z čeho se skládá pohybový aparát, jak o něj pečovat, které sporty jsou vhodnější než jiné a spoustu dalších tipů. 

Co pro vás chystá NaturaMed?

My budeme kroužit kolem zdraví pohybového aparátu následující měsíce. Hlavním cílem je poskytnout nejen stálým zákazníkům Movisan zdarma. To je naše nejnovější kloubní výživa s nativním kolagenem. Vedle toho připravujeme vzdělávací články o lidském těle, kde se dozvíte, z čeho se skládají klouby, jaké minerály potřebují kosti, nebo proč je důležité posilovat svaly i ve stáří. 

Chybět nebude soutěž o balíček našich produktů a slevové akce pro ty, kteří zrovna nevyhrají. 

A jak tedy vyzkoušet Movisan zdarma?

Rozhodli jsme se nabídnout všem vzorek kloubní výživy Movisan Kolagen II zdarma. Balení pokryje celou měsíční dávku a kromě poštovného se vůbec nic dalšího neplatí, ani z objednávky neplynou jiné závazky. 

Movisan Kolagen II obsahuje hlavně nativní kolagen 2. typu, jenž je pro naše tělo nejpřirozenější formou. V každém případě teď máte ideální příležitost vyzkoušet nativní kolagen zdarma. 


Zdroj:

https://gmusc.com/

https://archiv.szu.cz/publikace/mezinarodni-den-osteoporozy


Movisan Kolagen II

Movisan Kolagen II Měsíční balení

Doplněk stravy pro zdravé klouby a chrupavky obsahující látky, které dodají pohybovému aparátu vše, co potřebuje. Obsahuje unikátní nativní kolagen typu II z mořských zdrojů značky CalGo, který vyniká větší vstřebatelností v těle.

Přidat komentář

Sdílet

Témata článku:

Mohlo by vás zajímat

Online poradna
MUDr. Tomáš Vymazal
prof. MUDr. Tomáš Vymazal, Ph.D., MHA
Přednosta KARIM 2. LF UK a FN Motol

Chcete se zeptat na naše doplňky stravy a jejich užívání, zeptejte se v online poradně našich odborníků z pohodlí domova.

Online poradna