OmegaMarine Rybičky pro chytré hlavičky

OmegaMarine Rybičky pro chytré hlavičky

2 minuty čtení 2684

Ačkoli máme ještě kousek prázdnin před sebou, my v NaturaMedu se pomalu začínáme chystat na nový školní rok. Proto jsme na tento měsíc připravili speciální akci na náš jediný dětský produkt.

Pamatujete si ze školky na rybí tuk?

Dříve nám ho dávali na lžíci proto, že byl velice zdravý. A byl to hodně chytrý nápad, jelikož je to pravda a platí to stále. Jen se naštěstí změnila jeho podoba a místo tekutého rybího tuku můžeme dát dětem rybí olej v kapsli ve tvaru rybičky.

Naše OmegaMarine Rybičky jsou vhodné už od 3 let a pro děti jsou ohromně zábavné! Mají oblíbenou ovocnou příchuť a lze je buď vycucat, nebo jen vymáčknout jejich obsah. 

Co všechno se ukrývá v rybím tuku?

Nejvíc je ceněný kvůli nenasyceným mastným kyselinám omega-3. Lidské tělo si je samo nedovede vyrobit, ale pro zdraví jsou nezbytné. Omega-3 se podílejí na správné funkci mozku, nervové soustavy i zraku, a také příznivě působí na srdce. Obvykle jich máme v jídelníčku málo. To proto, že bohužel nejsme zvyklí jíst dostatečné množství ryb. 

Děti by měly mít na talíři rybu zhruba 2⨯x do týdne. Je dobré střídat různé druhy a dopřát si jak mořské, tak sladkovodní ryby.

Druhou vzácnou složkou rybího oleje je vitamín D. Notoricky známý vitamín pro podporu imunitního systému. Věděli jste ale i to, že pro děti je podstatný kvůli vývoji kostí a zubů? Déčko se doporučuje doplňovat po celý rok a rybí olej je vhodnou variantou. 

OmegaMarine Rybičky jsou skvělé pro podporu mozku a imunity

A kdy víc se tohle hodí, než těsně před začátkem školního roku? 

Proč jsou Rybičky tak specifické? Mají totiž ideální poměr mastných kyselin. Jak jsme zmínili výše, omega-3 podporují činnost a vývoj mozku a srdce. Každou věc má na starosti jiná mastná kyselina. Zatímco u dětí nám jde primárně pro podporu mozku za pomoci kyseliny DHA, pro srdce je nezbytná kyselina EPA, což však ocení spíše dospělí. 

Rybičky mají vyšší množství kyseliny DHA, která podpoří kognitivní funkce mozku –- koncentraci, paměť, schopnost se rozhodovat nebo argumentovat. 

Vyzkoušejte s dětmi Rybičky na měsíc zdarma

Tento měsíc nabízíme možnost vyzkoušet naše Rybičky zadarmo. Za poštovné a balné si lze objednat měsíční vzorek ještě před tím , než se rozhodnete pro plné balení.

Na tomto odkazu si objednejte Rybičky na měsíc zadarmo.

Těšíte se zpátky do školy? A podporujete imunitu svých dětí předem? Napište nám do komentáře!

OmegaMarine Rybičky

OmegaMarine Rybičky Měsíční balení

Omega-3 vyvinutá speciálně pro děti. Žvýkací rybičky mají příchuť Tutti Frutti a jsou přirozené slazené pomocí stévie. Jsou zcela bez rybího zápachu, a proto se hodí i pro ty, kterým vadí rybí chuť. Obsažené kyseliny EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce.

Vaše komentáře

Dana Plockova

Objednavam baleni rybicek zdarma

Soňa Švehelková

Chtěla bych ty rybičky pro vnoučka

Soňa Švehelková

Chtěla bych ten rybí tuk pro vnoučka

Přidat komentář

Sdílet

Témata článku:

Mohlo by vás zajímat

Online poradna
MUDr. Tomáš Vymazal
prof. MUDr. Tomáš Vymazal, Ph.D., MHA
Přednosta KARIM 2. LF UK a FN Motol

Chcete se zeptat na naše doplňky stravy a jejich užívání, zeptejte se v online poradně našich odborníků z pohodlí domova.

Online poradna